Toiminta

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

YLEISTÄ

Järjestön uusi strategiakausi käynnistyy ”Elämä on parasta itse tehtynä” 2017–2019. Elämä
on parasta itse tehtynä –tunnuslauseemme innostaa tekemään, osallistumaan ja vaikuttamaan. Juhlateemana on Syödään yhdessä – Suomihyvää, joka on valittu valtakunnallisen Suomi100- juhlavuoden yhdeksi teemaksi. Syödään yhdessä toteutetaan marttayhdistysten ketjukoulutuksissa ja tapahtumissa, piirien Kauha ja kukkaro –tapahtumissa, Marttojen valtakunnallisena sienipäivänä, Ravintolapäivänä ja Luonnonpäivissä.

Selkien Martat pyrkii osallistumaan uuteen kauteen ”Elämä on parasta itse tehtynä” mahdollisuuksien mukaan. Selkien Martat lähtevät tukemaan Maisemakylien Vellikello ry hanketta työllistää kyläläisiä kesätyöntekijöitä.

TOIMINTA
Retki linnunsuolle, oppaana Tero Mustonen
Osallistua kylän tapahtumiin omalla toiminnalla
Järjestää retki helmikuussa Jakokosken tähtitornille 28.2.2017
PikkuMarttojen retki / retkiä
Retki karhufestivaaleille 24 - 26.8.2017
Syysretki elo- syyskuussa 2017
Suomi 100 v. teemalla hirvipeijaiset, jos Selkien Erän pyytää Marttoja

TALOUS
Yhdistyksen tulot koostuvat jäsenmaksupalautuksista sekä kahvitus- ja mahdollisesta hirvipeijaistuotoista. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on hyvä, eikä suuria muutoksia ole näköpiirissä.

JÄSENET JA JÄSENHANKINTA
Jäsenhankintaa tapahtumissa mihin osallistutaan. Otetaan valokuvia omista tapahtumista nettisivuille.

HALLINTO JA TOIMIHENKILÖT
Hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta tarvittaessa. Hallitus sopii työnjaosta ja nimeää kunkin tapahtuman vastuuhenkilöt. Näin saadaan työnjako selkeäksi ja sujuvaksi, eikä se rasita ketään kohtuuttomasti.

TIEDOTUS
Yhdistys tiedottaa tapahtumista ja toiminnasta internet-sivuillaan, kylän ilmoitustauluilla ja tarvittaessa tekstiviestein ja/tai sähköpostitse. Sanomalehti Karjalaista käytetään yhdistyksen kokouskutsujen julkaisussa.

YHTEISTYÖ
Yhteistyötä teemme muiden ja Selkien yhdistysten, koulun, päiväkodin, kunnan ja seurakunnan kanssa. Yhteistyöhankkeista päätetään tapauskohtaisesti hallituksessa.